• Originele kaarten
  • Handlettering
  • Keramiek

Animaties

Bewegend beeld is hot!

De laatste jaren worden animaties steeds meer toegepast in online marketing en communicatie. 2D animaties bieden vele mogelijkheden in stijlen, kleuren en bewegingen die je helpen jouw verhaal te vertellen.

Je kunt 2D animaties inzetten voor branding, presentatie van je producten en diensten of een leuke teaser zoals onderstaande voorbeelden die ik postte op social media tijdens de hete zomerdagen in 2020.

PS: Vergeet niet het geluid aan te zetten voor het maximale effect!

Meer weten?

Wil je weten hoe jij animaties kunt inzetten voor jouw dienst of product? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

KEEP IT COOL – Goedemorgen, hebben jullie ook alle ramen opengezet om te genieten van de koele ochtendbries? De vogels vinden het zo te horen ook fijn, ze kwetteren er lustig op los!

DRINK LOTS OF WATER – De hittegolf houdt nog even aan dus naast ijsjes eten en de ventilator op de hoogste stand is het ook belangrijk om veel water te drinken. Ik heb m’n eerste glas van vandaag al weer op! Lekker fris met een stukje limoen erin. Wat doe jij in water voor extra smaak?

TWIEDELIEDIE – De vogeltjes hebben hun ochtendconcert er weer op zitten. Het leek wel of ze extra vrolijk kwetterden op deze koele ochtend!