Home » Workshops-papierkes

Workshops


Papierkes: passie voor papier en porselein

Samen met Gerda Arts gaat Suzanne vanaf januari 2020 workshops organiseren onder de naam Papierkes. Gerda en Suzanne volgden allebei een studie aan de Academie voor Kunst en Vormgeving in ’s-Hertogenbosch: Gerda studeerde af als keramisch vormgever en Suzanne als grafisch ontwerper.

Gerda Arts in haar atelier

Gerda Arts - www.g-arts.nl

Suzanne Menheere in haar atelier

Suzanne Menheere

Toen ze elkaar begin 2019 ontmoetten ontdekten ze dat ze dezelfde passies delen: papier en porselein. Al snel kwamen ze op het idee om hun krachten te bundelen en samen workshops te gaan geven. Gerda’s ervaring als docente handvaardigheid/CKV in het Voortgezet Onderwijs komt daarbij goed van pas. Gerda: “Ik blijf het geweldig vinden om mensen iets te leren op creatief gebied en ik geniet enorm van het enthousiasme waarmee zowel kinderen als volwassenen aan een workshop meedoen!”

Op dit moment ontwikkelen ze samen verschillende workshops die ze vanaf januari 2020 o.a. zullen organiseren in Catharinahof te Grave. Suzanne: “Denk daarbij aan handletteren, pop-up kaarten maken, tekenen, aquarelleren, diverse keramische technieken en natuurlijk heel veel met papierkes. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk en creëren en genieten staan voorop!”