Huisportret

Een huisportret is een op maat gemaakte grafische impressie van jouw huis. De plek waar je jezelf kan zijn, waar je herinneringen maakt, waar je lief en leed deelt en waar je misschien wel een gezin sticht: jouw thuis.

Hoe leuk is het om deze bijzondere plek te vereeuwigen in een origineel portret!

Ouderlijk huis
Eerste koophuis
Vakantiehuis
Studentenhuis

Een uniek cadeau

Een huisportret is een origineel en uniek cadeau voor jezelf of bijvoorbeeld als verrassing voor nieuwe huiseigenaren. Daarnaast zijn er nog heel veel andere mogelijkheden. Wat dacht je van:
- je geboortehuis
- je ouderlijk huis
- je familie/vakantiehuis
- je studentenhuis
- een winkel- of kantoorpand
- de locatie waar je je geliefde ontmoette of waar jullie trouwden
- een bijzonder gebouw uit je favoriete stad of woonplaats

Werkwijze

  1. Stuur me een e-mail met je wensen. Als je in je aanvraag ook enkele details over de hobby's en interesses van de bewoners vermeldt, kan ik het huisportret aanvullen met specifieke items om het een extra persoonlijk karakter geven. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren, koken, fietsen, fotograferen, lezen, musiceren, sporten of reizen.

  2. Stuur mij een aantal van je favoriete foto's. Samen bekijken we welke foto het meest geschikt is voor een tekening. De geselecteerde foto lever je dan (bij voorkeur in hoge resolutie) bij mij aan. Indien het huis nog in aanbouw is kan ik ook met een bouwtekening werken.

  3. Bestel een huisportret in mijn webshop waarmee je de startbetaling van 50% van het totaalbedrag voldoet.

  4. Daarna kruip ik achter mijn digitale tekentafel en ga ik voor je aan de slag. Een portret kan ik meestal binnen twee weken leveren, afhankelijk van hoe vol mijn agenda op dat moment is.

  5. Zodra jouw huisportret klaar is ontvang je een preview op lage resolutie en een betaalverzoek voor het resterende bedrag (50% van het totaalbedrag inclusief verzendkosten).

  6. Tot slot stuur ik de poster per post naar je toe.

Product informatie

PAPIER

Het huisportret wordt digitaal getekend en afgedrukt op 250 grams BioTop. Dit is een prachtige ongestreken papiersoort en door de gebroken witte kleur heeft het een elegante uitstraling. Het is chloorvrij gebleekt en bevat geen optische witmakers. BioTop is FSC gecertificeerd.

FORMAAT

Het huisportret wordt afgedrukt op A3 formaat: 420 mm x 297 mm.

Daarnaast is het mogelijk om verhuiskaarten op A5 formaat te bestellen: 148 mm x 210 mm

Wil je een ander formaat? Stuur me dan een e-mail met de gewenste afmetingen en dan zal ik kijken wat de mogelijkheden zijn.

KOSTEN

De prijs voor een huisportret op A3 formaat is €170 (incl. verzendkosten).* Prijzen voor verhuiskaarten of andere formaten op aanvraag.

* Dit bedrag betaal je in twee delen: 50% bij aanvang en de resterende 50% bij oplevering.