Ansichtkaarten • Wandborden • Illustraties

~ Voor gepersonaliseerde producten heb ik vanaf april weer ruimte ~

Huisportret

Een huisportret is een op maat gemaakte grafische impressie van jouw huis. De plek waar je jezelf kan zijn, waar je herinneringen maakt, waar je lief en leed deelt en waar je misschien wel een gezin sticht: jouw thuis.

Hoe leuk is het om deze bijzondere plek te vereeuwigen in een origineel portret!

Ouderlijk huis
Eerste koophuis
Vakantiehuis
Studentenhuis

Een uniek cadeau

Een huisportret is een origineel en uniek cadeau voor jezelf of bijvoorbeeld als verrassing voor nieuwe huiseigenaren. Daarnaast zijn er nog heel veel andere mogelijkheden. Wat dacht je van:
- je geboortehuis
- je ouderlijk huis
- je familie/vakantiehuis
- je studentenhuis
- een winkel- of kantoorpand
- de locatie waar je je geliefde ontmoette of waar jullie trouwden
- een bijzonder gebouw uit je favoriete stad of woonplaats

Werkwijze

  1. Stuur me een bericht via het contactformulier met je wensen. Als je in je aanvraag ook enkele details over de hobby's en interesses van de bewoners vermeldt, kan ik het huisportret aanvullen met specifieke items om het een extra persoonlijk karakter geven. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren, koken, fietsen, fotograferen, lezen, musiceren, sporten of reizen.

  2. Stuur mij een aantal foto's. Samen bekijken we welke foto het meest geschikt is voor een tekening. De geselecteerde foto lever je dan (bij voorkeur in hoge resolutie) bij mij aan. Indien het huis nog in aanbouw is kan ik ook met een bouwtekening werken.

  3. Als de keuze is bepaald ontvang je een link waarmee je het startbedrag kunt betalen (50% van het totaalbedrag).

  4. Daarna kruip ik achter mijn digitale tekentafel en ga ik voor je aan de slag. Een portret kan ik meestal binnen twee tot drie weken leveren, afhankelijk van hoe vol mijn agenda op dat moment is.

  5. Zodra jouw huisportret klaar is ontvang je een preview op lage resolutie en een betaalverzoek voor het resterende bedrag (50% van het totaalbedrag inclusief verzendkosten).

  6. Tot slot stuur ik de poster per post naar je toe.

PRACHTIG PORTRET MET SUPERMOOIE PERSOONLIJK DETAILS!

Linda


Product details

PAPIER

Het huisportret wordt digitaal getekend en afgedrukt op 350 grams Tintoretto Gesso, een prachtige ongestreken papiersoort. Geen strakke lijnen of vast patroon: de structuur is heel subtiel en zorgt voor een unieke en luxe uitstraling. Het is een tikje gebroken wit, maar alsnog helder. Tintoretto Gesso is FSC gecertificeerd.

FORMAAT

Een huisportret wordt standaard afgedrukt op A3 formaat: 420 mm x 297 mm. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld verhuiskaarten op A5 formaat te bestellen: 148 mm x 210 mm

Wil je een ander formaat? Stuur me dan een e-mail met de gewenste afmetingen en dan zal ik kijken wat de mogelijkheden zijn.

OPTIES*
(klik op afbeelding voor vergroting)

Optie A
Full colour portret met persoonlijke details: €249*

Optie B
Zwart-wit portret met accentkleur (zonder persoonlijke details): €179*

* Dit bedrag betaal je in twee delen: 50% bij aanvang en de resterende 50% bij oplevering. (prijzen exclusief verzendkosten)