Veelgestelde vragen


1. Is het mogelijk een bestelling als cadeautje naar een ander versturen?


Natuurlijk, het is altijd leuk om iemand te verrassen! Vul bij factuuradres je eigen adres in en het adres van de ontvanger bij verzendadres en/of tevens in het opmerkingsveld. Dan zorg ik ervoor dat de ontvanger zijn cadeautje thuisbezorgd krijgt en het feestelijk versierd is. Indien je er een persoonlijke noot aan toe wilt voegen, kun je in het opmerkingsveld een boodschap schrijven die ik erbij zal doen.

2. Maak je alle ontwerpen zelf?

Jazeker, ik ontwerp al mijn prints en tekeningen zelf waarna ik ze scan en digitaliseer. Kaarten en posters worden vervolgens in een professionele drukkerij gedrukt.

3. Hoe worden de producten verpakt en verzonden?

Als je alleen kaarten bestelt, worden deze verpakt en verzonden in een luchtkussenenvelop. Alle andere producten worden verzonden in een kartonnen brievenbusdoos of verzenddoos.

4. Hoe worden de verzendkosten berekend?


Aan de hand van de tarieven van PostNL

5. Wat is de levertijd van mijn bestelling? 


Ik streef ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden, vaak verstuur ik je bestelling gewoon de volgende werkdag, bij drukkere perioden kan dit uitlopen tot 3 werkdagen. Bestel je gepersonaliseerde artikelen met een pre-order? Dan kan er een afwijkende levertijd gelden.

6. Waar kan ik klachten melden? 


Ben je ergens niet tevreden over? Laat het me a.u.b. weten door een e-mail te sturen naar info@ateliermenheere.com