Vintage juweeltjes

Gepubliceerd op 28 augustus 2022 om 16:00

Mijn shop-in-shop bij Warenhuis Strant in Haren (NB) is alweer een tijdje geopend. In het begin verkocht ik er alleen wandborden maar inmiddels is ook een groot deel van mijn collectie ansichtkaarten hier te vinden!

Hoe het begon...

Nadat ik op social media een paar keer de oproep voor creatieve ondernemers van Warenhuis Strant voorbij had zien komen won mijn nieuwsgierigheid het van mijn terughoudendheid en besloot ik maar eens een kijkje te gaan nemen. Ik kwam aan bij een enorm pand aan de dijk in Haren (NB) waar ik heel gastvrij werd ontvangen door Hilde Talstra, de eigenaresse van Strant.

Meteen verkocht

Hilde gaf me een kleine rondleiding en vertelde over haar toekomstplannen: een duurzaam, regionaal en circulair warenhuis opzetten samen met haar partner Ad van Vreede. Een warenhuis waarin ondernemers en creatieven een schap of wand kunnen huren om hun eigen producten en creaties te verkopen. Er moest nog veel gebeuren en ik zei dat ik er nog even over na wilde denken, maar eigenlijk was ik meteen verkocht! Ik hou van dit soort lokale initiatieven dus niet lang na mijn eerste bezoek besloot ik het avontuur aan te gaan.

Shop-in-shop

Al vanaf de opening vind je mijn eigen stukje Strant tegenover de balie. Naast mijn wandborden staat inmiddels een kaartenmolen met een groot deel van mijn collectie ansichtkaarten. Dit vul ik aan met wisselende producten zoals schaaltjes, theetipjes, notitieboekjes, stickers en viltjes. Allemaal met illustraties die ik zelf maak. Het is echt superleuk om te merken dat mensen speciaal voor mijn kaarten bij Warenhuis Strant terugkomen!

Heerlijke taartjes

Ik ben regelmatig op zondagochtend in Haren te vinden om mijn shop aan te vullen. Vaak in gezelschap van mijn man want hij is dol op de heerlijke taartjes die Hilde en Ad bakken. De koffie is ook erg lekker en je raakt gewoon niet uitgekeken... zoveel vintage pareltjes zijn er te vinden. Ik ga heel vaak met een nieuwe aanwinst naar huis. Kortom: een aanrader!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.