Green Up!

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 20:30

Eind deze week gaat hét duurzame warenhuis van Nederland open: Green Up Warenhuis. De plek voor duurzame producten, kleding en (gerecyclede) meubels. In de kelder van dit groene warenhuis vind je naast heel veel leuke merken ook mijn shop-in-shop met vintage wandborden.

Vanmiddag was ik in de Domstad om mijn shop in te richten. Het was voor mij zeker niet de eerste keer dat ik Utrecht bezocht. Mijn opa en oma woonden in het centrum – niet ver van Hoog Catharijne – en ik heb veel herinneringen aan uitstapjes naar De Munt, Douwe Egberts, het Spoorwegmuseum, Museum van Speelklok tot Pierement en het oude postkantoor waar nu de prachtige bibliotheek is gevestigd. En tijdens mijn studie aan de Kunstacademie in Den Bosch liep ik stage bij Studio Volta aan de Mariaplaats waar ik als tiener ook heel wat middagen in de Rollerdisco te vinden was.

Vintage pareltjes

Dus toen ik hoorde dat Serin Gokhan (Bord&Meer) en Saskia Spanjersberg (Old's Cool) nog ondernemers zochten voor hun winkel I like vintage heb ik even getwijfeld... maar niet lang! Serin en Saskia hebben de kelder van Green Up Warenhuis omgetoverd tot een heus vintage walhalla en ik ben helemaal blij dat mijn wandborden daar ook een plekje hebben gekregen. Ik hoop dat ze bij veel mensen in de smaak zullen vallen en dat ik snel weer terug mag komen om nieuwe voorraad te leveren. Spannend!

Wisselende collectie

Ben je nieuwsgierig naar mijn Green Up Collectie? Breng dan een bezoek aan Green Up Warenhuis in het voormalige Broese-pand op de hoek van de Oude Gracht en de Stadhuisbrug! Mijn collectie wisselt regelmatig en vrijwel alle borden zijn uniek omdat ik vaak maar een paar dezelfde borden vind. Kan je je nieuwsgierigheid niet bedwingen dan kun je natuurlijk ook een kijkje nemen in m'n webshop ;-)


Tip: Soeper

Binnenkort kun je in Green Up Warenhuis ook terecht voor groene sapjes, ecologische koffie en een verantwoorde lunch maar op dit moment is het horecagedeelte nog in aanbouw. Gelukkig ontdekten mijn meneer en ik om de hoek Soeper. Daar hebben we samen (in het zonnetje) genoten van een heerlijk taartje en een grote kom goed gevulde soep. Aanrader!

www.soep-er.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.