Hi, ik ben Suzanne!

Leuk dat je mijn webshop bezoekt. Als je me via Warenhuis Strant of Green Up Warenhuis hebt gevonden weet je al een beetje wat ik doe. Naast wandborden maak ik o.a. ook ansichtkaarten en kleine schaaltjes. Neem gerust een kijkje en ik zou het heel leuk vinden als je een reactie wilt achterlaten onder aan deze pagina.

Groeten,

Suzanne
Foto van Suzanne Menheere

Warenhuis Strant

Warenhuis Strant opende zijn deuren in mei 2022 aan de dijk in Haren. Naast mijn wandborden vind je er vintage juweeltjes, leuke shop-in-shops, (h)eerlijke lokale producten en nog veel meer! Je vind Warenhuis Strant aan de dijk in Haren (bij Oss).

Green Up Warenhuis

In augustus 2021 opende hét duurzame warenhuis van Nederland zijn deuren: Green Up Warenhuis. De plek voor duurzame producten, kleding, meubels, (gerecyclede) wanddecoraties en accessoires.

Bij Vintage&Meer in de kelder van Green Up Warenhuis (dat gevestigd is op de hoek van de Oudegracht en de Stadhuisbrug in Utrecht) vind je naast heel veel leuke merken ook mijn wandborden voor decoratief gebruik in huis.

Vintage Collection

Mijn collectie bij wandborden wisselt regelmatig. Is een wandbord niet meer beschikbaar bij Green Up bekijk dan de voorraad in de webshop of stuur me een e-mail.

Reactie plaatsen

Reacties

Sjanny
2 jaar geleden

Hallo Suzanne,

Nogmaals dank je wel voor het unieke bordje.
Wat leuk dat dit duifje een aanvulling is voor jouw collectie.
Het bordje heeft hier in huis een mooi plaatsje gekregen.

Groet,
Sjanny