Party C.A.T.S

Charlie, Amber, Teddy en Sjors zijn vier vrolijke katten die elke dag tot een feest maken. Of je nu avontuurlijk, dromerig, knuffelig of speels bent, er is altijd een kat die perfect bij je past!

CHARLIE DE AVONTURIER

In de schaduw van een oude wilgenboom woont Charlie, een avontuurlijke kater met een glanzende zwart-witte vacht. Hij zorgt altijd voor een vrolijke sfeer door met een ballon aan zijn staart rond te rennen.

AMBER DE DROMER

In de warme zonnestralen ligt Amber vaak te soezen op haar favoriete vensterbank. Haar prachtige vacht kleurt dan goudkleurig in het licht. Deze classy lady ziet er met haar feestelijke hoedjes altijd piekfijn uit!

TEDDY DE KNUFFELAAR

Teddy, met haar zachte grijze vacht en grote blauwe ogen, is een echte knuffelaar. Haar spinnende geluid laat al je zorgen verdwijnen en heb je wat extra liefde nodig? Teddy staat voor je klaar met een heerlijk taartje.

SJORS DE CHARMEUR

Met zijn zwart-bruin gestreepte vacht en ondeugende amberkleurige ogen lijkt Sjors wel een tijger. Hij is een echte dandy met zijn stijlvolle sjaaltjes en weet precies wanneer iemand een vrolijke opkikker nodig heeft!