Workshops


Basisworkshop Handletteren

Lijkt het je leuk om een mooie kaart of poster te maken? Ik leer je graag de basisprincipes van het handletteren!

Het is een misvatting dat je een keurig handschrift moet hebben om goed te kunnen handletteren. Tijdens de basisworkshop Handletteren laat ik je kennismaken met diverse stijlen en technieken om prachtige letters te tekenen. Je zult zien dat je met de voorbeelden en materialen uit het starterspakket hele mooie creaties kunt maken. Daarnaast krijg je tips voor een mooie compositie, vlakverdeling en uitlijning. Ook leer je verschillende letters te combineren tot een samenhangend geheel.

Er is alle ruimte voor vragen en je krijgt persoonlijke feedback. En je gaat naar huis met een originele, handgetekende quote: een zin uit je lievelingslied, de lijfspreuk van je favoriete club of een brief aan je hartendief, alles is mogelijk. Leuk om cadeau te geven of je interieur mee te versieren!


Workshop op locatie

Heb je zelf een groep van minimaal 5 enthousiastelingen? Ik kom ook graag op locatie een workshop geven. Het is een leuke activiteit voor een vriendinnenweekenden, babyshower of familiedagen. Informeer gerust naar de mogelijkheden! Stuur me een berichtje via het contactformulier.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops en data, volg me dan op facebook of instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief. 


Liever zelf aan de slag? Bestel DIY Handletter Pakket!

Suzanne heeft met de materialen uit de workshops een doe-het-zelf handletter pakket samengesteld waarmee je zelf aan de slag kunt. Nu alle sociale activiteiten beperkt zijn i.v.m. het coronavirus sla je twee vliegen in een klap: je maakt iemand blij met een leuke verrassing in de brievenbus én je hoeft je niet te vervelen!

Maak nu zelf prachtige met de hand geschreven teksten, krullen en versieringen met het doe-het-zelf pakket van Atelier (Suzanne) Menheere. Hierin vind je alle materialen om zelf originele kaarten te maken. Naast speciale handlettering producten vind je in de handleiding diverse voorbeelden en handige tips om de kneepjes van het vak te leren. 


In het starterspakket vind je alle materialen om zelf originele kaarten te maken. Naast speciale handlettering producten vind je in de handleiding diverse voorbeelden en handige tips om de kneepjes van het vak te leren.