Home » Workshops

Workshops


Basisworkshop Handletteren

Lijkt het je leuk om een mooie kaart of poster te maken? Ik leer je graag de basisprincipes van het handletteren!

Het is een misvatting dat je een keurig handschrift moet hebben om goed te kunnen handletteren. Tijdens de basisworkshop Handletteren laat ik je kennismaken met diverse stijlen en technieken om prachtige letters te tekenen. Je zult zien dat je met de voorbeelden en materialen uit het starterspakket hele mooie creaties kunt maken. Daarnaast krijg je tips voor een mooie compositie, vlakverdeling en uitlijning. Ook leer je verschillende letters te combineren tot een samenhangend geheel.

Er is alle ruimte voor vragen en je krijgt persoonlijke feedback. En je gaat naar huis met een originele, handgetekende quote: een zin uit je lievelingslied, de lijfspreuk van je favoriete club of een brief aan je hartendief, alles is mogelijk. Leuk om cadeau te geven of je interieur mee te versieren!

Workshop op locatie

Komen de geplande data je niet goed uit en heb je zelf een groep van minimaal 6 enthousiastelingen? Ik kom ook graag op locatie een workshop geven. Het is een leuke activiteit voor een vriendinnenweekenden, babyshower of familiedagen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops en data, volg me dan op facebook of instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief.